sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Fara blitzuri

Cu vreo luna in urma Mogaldel a avut o serbare la scoala, Harvest fest. Dragut tare, fiecare clasa a avut spectacol, pe scena, in fata familiilor.
La inceputul spectacolului directoarea ne zice: no pictures please! Fiti aici total prezenti, si nu va adormiti simturile punandu-va speranta in poze. Si daca totusi vreti o poza, nu pt social media intrucat parintii celorlati copii sigur nu isi doresc asta.
Consternare si rumoare in jur, capete intoarse in toate directiile..
Personal nu m-a deranjat asta in vreun fel, pt ca destul de des anul asta am luat pauza de la "viata in media" si ce sa vezi? totul chiar a fost perfect!
Deci serbare fara poze! :) a fost frumos tare! Mirosul de fructe, scaunele tapitate, mirosul de biscuiti de la bebelul din stanga, Ubi cu parfumul lui si barba tepoasa, candelabrul imens din tavan, icoana cu Iisus de pe perete, vitraliile colorate de pe geam, tavanul sub forma de cupola. Manute sfioase care descriau vantul, ochisorii toti indreptati catre Miss, soaptele micutilor, si vocile de clopotei ale copiilor mai maricei..
Mi-am ancorat inima in clipele acelea, si stii ce mi-am dat seama? Pt cele mai intense, fericite, importante amintiri ale vietii, nu am poze, ci trairi si senzatii!
Am decis atunci ca iau pauza mai lunga, de la media, pozat si share-uit. Nu din egoism, ci doar pt ca am vrut sa...Fully Present!

3 comentarii:

  1. Exact! Ce frumos! Da' la noi...nu s-ar fi conformat parintii. Un profesor nu prea este luat in seama. Asa mi se pare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eheee aici copilul poate pierde locul in școala daca el sau familia nu au comportamentul adecvat politicii școlii. Si cu cât e școala mai deosebita cu atât te dai peste cap sa faci ceea ce tb. Civilizația presupune asumarea responsabilităților si aici sunt învățați de mici, asa ca la maturitate..vine de la sine.

      Ștergere
  2. Da, prima reacție. Apoi toți s-au conformat!

    RăspundețiȘtergere