vineri, 20 ianuarie 2012

Leacuri 
Leacuri de trecut peste o zi grea! si le punem pe toate in aplicare, da Ubi??? :)

Azi trebuia sa aduc prajituri la birou (si iaca am mai facut o aniversare acolo..). Programasem glicemia dupa ora 15, asa ca toate taskurile, sedintele si alte stuff-uri trebuiau terminate pana atunci. Lumea nu a mai mancat de pranz in asteptarea caloriilor din ciocolata, balutze la coltul gurii...Tot tacamul! Numai ca Ubi, purtatorul de bunatati a intarziat (si zau ca nu suport intarzierile, cu greu tolerez max 15 minute, tot ce depaseste e frustrare amestecata cu nervozenie!), lumea plangea de foame, taskurile mele se tot adunau "daca tot nu mancam prajituri".....Ma gandeam ca daca dau ochii cu Ubi, iau foc, dar nu s-a intamplat asa...;p...pt ca are o fatza...iti vine sa-l pupi pe loc! chiar si cand sunt nervoasa! :)
Nici nu am apucat sa ma linistesc bine, ca mai iau o doza peste nas de la viata....sau macar de la participantii in aceasta cursa..Toate planurile frumoase pe care le tot cladim de ceva vreme, atarna acum de un fir de ata! si asta nu mai depinde de noi......:(
Dar trebuie sa trecem peste! indiferent cum, dar nu trebuie sa ne lasam cuibariti in barlog! we have a big life to live! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu