sâmbătă, 15 septembrie 2012

Just me

Mi se pare destul de banal sa scriu nimicuri, asa cum la fel de banal mi se pare sa povestesc despre viata la birou, mai cu seama ca tuturor le sunt cunoscute astfel de povesti de plantatie! Asa ca, oricat de egoist pare, am ales sa-mi petrec timpul liber cu Scumpelul....si bine am facut! :>
Dar nu pot sa trec peste perii albi pe care i-am scos Divei, pt ca m-am incapatanat sa inteleg de ce unii se poarta atat de josnic cu oamenii, pt ca m-am incapatanat sa raman in labirintul celor care isi identifica valoarea propriei persoane in functie de raul pe care il fac altora....Si am scos peri albi si in barba Scumpelului....Nu ma mandresc cu asta, si chiar va spun ca-mi pare rau, si va multumesc ca-mi sunteti aproape! kisseeeees! lots of them! :)
Nu mai fac prostii de genul, pe bune! Wait and see! :)
Si nu au lipsit portiile de ras cu Diva si Adina, suntem zuze cu acte-n regula! :) atatea gafe pe minut numai noi putem face! si va rugam sa nu opriti firul ideii, pt ca sigur uitam ce voiam sa spunem! :)
Dimineata asta a fost insa duuuulce duuulce de tot! tocmai pt ca a fost atat de diferita fatza de restul saptamanii! Somn lung si rasfacios in bratele Scumpelului, apoi cereale cu lapte in caldura cuibului...a perfect morning! :)
Si a continuat cu o zi la fel! in sfarsit am iesit cu sisterul mai mult ca insotitori in ale shoppingului, dar surpriza! am gasit ceea ce cautam de cateva saptamani! :))) Rontzi, wait and see! :))) si la reduceri! :) Am avut o zi buna! si sisterul a avut succes pe toata linia, asa ca...we're happy! :)
 Si unde mai pui ca urmeaza un somon la cuptor.....:) and some good movies! :)
Yeeees baby! it's weekend! :))

4 comentarii:

  1. Si tie ti se intampla lucruri extraordinare. Nu stiu cum sa spun sa nu para ca imi lipseste ceva sau ca as suferi din pricina asta.
    Am de toate, dupa cum ai vazut, dar, de fapt imi lipseste ceva, poate tocmai o fericire simpla, ca aceasta...
    Nu le putem avea pe toate. Niciodata :)
    Sa fiti fericiti, draga Mona!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim la fel! :) poate e in natura noastra...sa vrem tot altceva! dar atata vreme cat suntem constienti de bucuriile noastre, suntem pe calea cea buna! :)

      Ștergere
    2. Nu, Mona, nu e chiar asa.
      Toate articolele acelea din care reiese cat sufar... nu-s doar niste articole frumoase sau triste. Sunt o realitate cruda pe care nici macar nu indraznesc s-o zugravesc in intreaga "splendoare"...
      De aceea, chiar daca am anumite lucruri foarte frumoase...nici nu au importanta cata vreme sufar caineste...

      Ștergere
    3. Eu inca mai sper in soarele tau!

      Ștergere