joi, 18 septembrie 2014

Saying good-bye!

Azi a fost ultima zi de munca. ''Aici'' a devenit ''acolo''. Am inchis usa si le las aproape pe toate acolo, cu bune si rele. Am invatat multe, pt ca am vrut, pt ca am cautat, pt ca nu m-am culcat pe o ureche. Cand balanta s-a dezechilibrat am hotarat ca e mai bine sa plec. Catre altceva!
Am luat cu mine sentimentele bune, am luat prietenii, si ii port in suflet, si sper sa le fie bine. Si sper sa ne reintalnim! Am luat zambetele si portiile de ras, am luat tot ce stiu ca a fost bun. Si am luat canile de cafea, mi-au indulcit diminetile in ultimii 7 ani.
E doar libertate acum, e usurare, e nerabdare!
A fost o zi...cum nu ma asteptam! :) am facut reclama la colgate toata ziua! cel putin asa mi s-a spus! :) Am mers mai tarziu la birou, cu gentoaca mare plina de ''ceva-ul bun'' mereu cerut de baietii din proiect, de fiecare data cand ieseam din firma. Pe birou trona cadoul de la ei. De la ei si de la Rontzi! emotionant, atat cadoul cat si gestul! ambele de nepretuit! Si atunci am simtit ca nu a fost totul degeaba, ca nu a fost totul doar rau. Am reusit, si eu si ei, sa fim oameni buni, chiar daca tot environmentul e atat de nociv incat nici cactusii nu supravietuiesc! Am fost cu adevarat o echipa, am fost uniti, veritabili muschetari! si am reusit sa facem totul bine, cu toate obstacolele asternute in cale. I-am invatat tot ce am stiut, si cu ei am invatat si eu. Si cel mai important, am ramas prieteni! si e lucru mare in zilele noastre!
Am incheiat ziua cu o ieseala, in stilul nostru! cu rasete si hahaieli :) cu bauturile poshtite, cu deserturile la fel :) we like to share, what can I say? :)
Sper sa mai gasesc colegi ca ei! o da!!
Rontzi? cu tine in alta postare! :*

2 comentarii: