vineri, 11 decembrie 2015

La o poveste

Cafeaua de vineri, poftiti! Are de toate...ca doar e weekend!
A fost o saptamana uimitoare, neasteptata si foarte scurta:)
Toata saptamana am avut training, in alt oras si asta a insemnat din start dimineti mai lungi, busuri diferite din zone diferite. Alti oameni, alte fetze, alte vitrine, alte cladiri maiestuoase care ma indemnau la visare.
Am inceput cursul in mare fel, cu tinuta mea rock, pe cand el un profesor in varsta si respectabil. Am adormit la curs in doar doua zile, dar pt asta e doar Ubi de vina pt serile lungi de dinainte.
Apoi ne.am imprietenit cand am vorbit de metoda interpolarii si de curbele Bezier. Si cand a vazut de trickuri stiu in programul "acela".
Mi.am dat seama ca mi.e dor de biroul meu, de Starbucksul de la receptie si de high-techul cladirii. Cu oamenii am tinut legatura pe chat si mare noroc am avut ca si Rontzi (aproape)a avut timp mai mult.
Si in dtumurile lungi catre casa(nu e distanta asa mare, doar nerabdarea mea dadea pe afara) mi.am dat seama ca nu tot timpul stim ce e bine pt noi. Serios, uneori, din prea multa siguranta ca ne cunoastem foarte bine, ajungem sa fim usor obtuzi. In facultate erau materiile alea pt care nu vedeam un folos util vreodata, cu exceptia faptului ca in acel moment contau la bursa. Apoi am trecut prin tot felul de experiente, cand fie la munca fie in discutii cu oameni importanti, acele materii ma faceau sa scot asul din maneca!
Mna, lista "epifaniilor"de saptamana asta e lunga dar eu nu am prea mult timp de tastat.
Nu stiu cum am facut dar saptamana asta am avut timp de multe "minuni inutile", am colorat, am citit, am avut o dupa-amiaza doar pt mine,ne.am jucat cu juniorul pana a cerut sa doarma muult mai devreme, am incercat soiuri noi de vin, woow si cat de fain e sa petreci o seara cuibarita in paturi pufoase, savurand vinul dulce si poovestiind cu orele ca pe vremuri....:))) Am facut eclere, am copt porumb si ciuperci, am savurat somon subtire feliat pe un NY bagel, usor crocantos dar uns repede cu unt. Nu am mai pus toate pozele pe blog pt ca mi,a amintit Vlad de bancul ala cu utilizatorii de feisbuc care umblau innebuniti pe strada sa arate tuturor ce au ei in farfurie, in geanta sau portofel ;)
Urmeaza un weekend :))revin!

5 comentarii: