marți, 12 iulie 2016

La pielea goala

Citisem zilele trecute intro revista, confesiunea unei domnite care intrand in febra "no make-up selfie" ajunsese sa triseze...putin.
Intro lume in care toate celebritatile isi pozeaza ADN-ul si alte daruri ale naturii in acele minunate selfie matinale militand pt o zi de "no filter" si "no make-up", tb sa fii un pic de piatra sa nu te apuce un pic un pic curiozitatea..sa vezi si tu cum e!
Mno, la mine e simplu: cearcane daca am dormit prea mult, ceva pungute sub ochi daca nu am baut destula apa cu o zi inainte si ceva tentative de cosuri daca am dat iama in inghetata.
A! Si ceva vinisoare rosii daca am trecut printro vantoasa oceanica.
Motive intemeiate pt fondul de ten, cat mai aerat, fara acel efect de masca, fara culorile alea artificiale de portelan.
Insa a venit vara si fondul de ten ...ma incomodeaza. E foarte posibil sa fie doar impresia mea in varful capului. Insa ajunsesem sa nu-l mai sufar.
Citind confesiunea domnitei care trisase pt selfie-ul ei naked, mi-a venit ideea planului meu de vara! Si anume: demachiere constiincioasa inainte de culcare(si o curatare mai simpla in timpul zilei cand se impune), apoi gelul cu colagen si hialuronic pe timpul noptii.
Apa calduta dimineata, alt gel care regenereaza pielea, primer, machiaj cat mai neutral (vorba lui Vlad- multa munca sa pari ca nu te-ai machiat) si o crema cu factor de protectie inainte sa ies din casa.
A trecut ceva timp cat sa pot observa diferentele: un ten neted, care straluceste fara blushuri si alte artificii. Piele fina numai buna de pupacit zice Ubi.
Orice urma de indoiala a fost risipita cand inainte de culcare, intro seara, dupa pupaceala, mogaldel imi zice:" mami, ma paace de tine!"
Eu topindu-ma il intreb de ce! Si-mi zice:
"Esti fuumoasa si cu sclipici!" :)

10 comentarii: