duminică, 15 decembrie 2019

O idee



- Uite-o si pe asta cum i-au iesit cozonacii! da aia sunt carnati?? si sarmalele, cat pumnul? da muraturi nu stie sa puna, n-a invatat pana acum? si ce uscata era friptura....mai bine mancam un salam!
-Vaaaai da ce brad amarat, chel si fara luminite, alea-s decoruri?? pai bradu' nostru e cat casa, lasa ca-i aratam noi cum se face poate invata ceva!
- Da alea's ghetute/ pantaloni. pullover de purtat? pfff uita-te la tinuta asta, sa ai si tu idee!

Cat de nevinovate iti par comentariile, cat de ''eu am avut intentie buna, nu sa jignesc'', cel mai bine, si mai civilizat, e sa-ti tii parerea pt tine. Orice critica ce nu construieste ci doar ii face pe oameni sa se simta mai mici, vine dintro inima neagra, si e ceva ce tu tb sa repari, nu omul cu cozonacul - carnatii- sarmalele- muraturile-tinuta etc.
Doar prin faptul ca simti viata ca o competitie si mereu tb sa arati ca esti primul/ prima, ar tb sa-ti fie semn ca esti pe dinafara....cursei.

6 comentarii:

  1. Offf...peste cati am mai dat si eu in ultima vreme!

    RăspundețiȘtergere
  2. Macar de-ar comenta - toti - de fatza cu persoanele pe care le critica!
    Unii sunt mai "diplomati", ceva la modul: "trebuia sa pui mai multa apa la friptura; eu asa fac si iese foarte frageda". :) Fie vorba intre noi: n-am idee cum se face friptura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bine nu ar comenta nicicum...
      Dar stiu ce zici, am zis ca ignoratul e mai bun, dar aia tot nu învață nimic..

      Ștergere
  3. Ughhhh ce bine zici! O vorbă înțeleaptă sună așa: "Dacă n-ai nimic bun de zis, mai bine nu zici nimic!"

    RăspundețiȘtergere