miercuri, 25 noiembrie 2009

Terapie de ras :)

shunt timid!! Ceeee?? :)

he-he-he! cine-i mic si rasfatat? :))

nu-ti vine sa-l pupicesti?!?!?! :)


********************************************

Atata dezamagire iti pot provoca "semenii" incat iti vine sa-i iei si sa-i inchizi intr-un sertar!!Te astepti sa existe un oarecare respect intre colegii de birou pt ca pana la urma acolo ne petrecem 9 ore din zi,lucram toti in aceleasi conditii..dar nu! unii sunt maestri la mersul pe sarma (vorba cuiva), altii isi asuma meritele pt munca altcuiva cand stiu bine ca nici un punct in spatiu nu stiu sa-l puna, altii vorbesc de sus, de parca ar fi ei genii in orice domeniu, cand ei de fapt au ramas fixati in posturi de ceva ani si deodata asta inseamna "experienta"! Haida! daca nu ar da taskuri ciumpalacilor, tare curioasa sunt cat ar rezista!..Deocamdata un zambet fals pare a fi o rezolvare in orice!..Singurul lucru bun e ca am invatat cu adevarat proiectare..si inca mai "fur" cunostinte ;p



O cana cu ciocolata calda,liniste si echilibru..tare bune sunt la casa omului :) Dar cum si acasa sunt..belele, raman cu dorinta! Lasa ubi, ca le rezolvam pe toate!! V-am spus de minunea mea? (DA! DA! ;)) )Este cel mai scumpel de pe fatza pamantului!



Iaca terapie de bunadispozitie: :)



1. Daca va inecati cu un cub de gheata, nu intrati in panica. Pur si simplu turnati apa clocotita pe gat si problema se va rezolva instantaneu.
2. Sunteti neindemanatic si va taiati frecvent atunci cand tocati legume? Pur si simplu rugati pe altcineva sa tina legumele atunci cand le taiati.
3. Scandalurile cu sotia referioare la scaunul ridicat de la toaleta pot fi evitate prin folosirea chiuvetei.
4. Pentru hipertensivi: pentru reducerea tensiunii, va puteti taia si sangera pentru cateva minute. NU uitati sa folositi un timer.
5. Daca aveti o tuse urata folositi doze mari de laxative. Astfel va va fi frica sa tusiti!















- Doctore, ce aveti pentru ridurile mele?
- Cel mai mare respect! :)))



O zi buna buna de tot va doresc!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu