duminică, 26 iunie 2011

Frizzzzbiiiiii =)))

Fuuuuuuuun! :)Weekendul se anuntase ploios, asa ca nu ne-am facut mari planuri cu weekendul acesta! am lasat lucrurile  sa vina in voia lor..sambata ne-am pus in cap sa iesim undeva, oriunde, fie ce-o fi! am plecat la drum, fara Fufoshenie (aka masina ;p), dupa nici 1 km ne-a palit ploaia! cu ditamai stropii chititzi sa ne bombardeze capetele! asa ca am luat-o la fuga prin ploaie catre casa! dush in toata regula! la acel moment ni s-a parut o idee buna sa scurtam drumul urcand sute de scari! asa ca...galop! fluturam pe langa jumatate (decis sa-mi dea o mana de ajutor, alergam de mana!), apoi a urmat portiunea dreapta unde faceam slalom printre masini..cert e ca am ajuns acasa uzi pana la piele! aam schimbat repede hainele, le-am pus la uscat si am trecut la randul 2de haine si iar am plecat la drum (cu parul uscat valvoi) de data asta cu masinutza! plimbare prin mall, apoi o plasa de fructe(de toate, de toate!) si iaca o zi pe cinste! :)
Azi ne-am pornit cu ceva filme, vantul vuia pe la geam..dar ni s-a pus pata brusc sa iesim la un frisbee! tot jumatatea a afost cu ideea! asa ca in doua secunde ne-am echipat, am luat cercul buclucas si..catre verzeala (spatiu verde adica! ;p)! nici nu ne-a pasat de vant, noi eram hotarati sa ne hlizim! jump all around! :) si ca sa fie mai "competitiv" am pus regula ca cel care pierde sa faca 50 m de..diverse! pas saltat, fandari, alergat cu spatele! si c sa fie mai dulce, dupa fiecare 50 de m parcursi astfel, recompase era un pupilici! asa ca desi eram transpirata cobza (nu exista expresia asta, nu cautati in dex, dar imi place cum suna!) eram in super forma! am furat asa zeci de pupici! :)
Pt ca se intetise vantul am purces catre casa, am baut repede cafeaua lasata balta pe masuta pe cand ne decisem sa zburdam dupa frisbee, si am pregatit o supersalata pt moi si peshte la cuptor pt jumatate (peshte delicios dupa cum zice Vladut, cu mirodenii si lamaie multa) si acum..urmeaza portia de dragaleala..si ce-o mai fi! =)
Avem si probleme de rezolvat, nu e totul usor, dar cautam solutii pt toate! suntem doi! =)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu