luni, 31 decembrie 2012

Happy Happy New Year everyone!

 
 

Va urez tututror din inima ca in anul ce vine, toate dorintele frumoase sa devina realitate! si stiu ca vor fi asa, pt ca am vazut deja cum dorintele mele s-au implinit, asa cum trebuia, exact cand trebuia!
Am invatat ca trebuie sa astepti atat cat trebuie pt ca totul sa fie bine, am invatat ca nu trebuie sa fortezi nimic si ca tot ce vine din inima este mai mult decat iti imaginezi, ca rabdarea te face mai bun, am invatat ca generozitatea si darnicia te fac un om fericit, am invatat ca trebuie sa te respecti pe tine insuti si sa nu accepti umilinte din partea celor care nu te iubesc, am invatat ca unele lucruri sunt asa...si trebuiesc lasate asa! am invatat ataat de multe, si toate le-am invatat traind fericirea! :) si asta e minunat!
Am facut bilantul, asa cum fac in fiecare an..si sunt recunoscatoare Celui de Sus pt tot ce ne-a oferit, pt toata grija Lui, pt toate planurile Lui, care mereu sunt mai bune ca ale noastre! :)
Sunt recunoscatoare pt toata fericirea traita de prietenii nostri, de Familia Noastra, sunt recunoscatoare pt toate schimbarile ce s-au facut cu viteza luminii!
A fost cel mai bun an de pana acum si il astept cu speranta si dragoste pe cel ce vine, pt ca stiu ca Dumnezeu isi tine promisiunile! :)

6 comentarii:

  1. Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur pentru voi, Mona draga!
    Multumesc mult pentru urari.
    Eu insa...nu-mi doresc decat sa fiu sanatoasa...sperand ca restul se vina...la timpul la care trebuie sa vina. :)
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca rugamintea din prima poza sa fie auzita si 2013 sa fie cu adevarat un an minunat :) Iti doresc ca 2013 sa fie exact asa cum vrei si sa realizezi tot ce iti propui :) La multi ani :)

    RăspundețiȘtergere