sâmbătă, 10 mai 2014

Rezumat de saptamana

O saptamana plina, cum altfel?!
Aceeasi zbatere interioara provocata de ''dilema jobului''.
Mult, mult stress acolo. Si situatii penibile, cu duiumul! nu suport alcoolul, de fapt  nu suport felul animalic in care oamenii se transforma din pricina bauturii. Si daca asta se intampla la munca, acolo unde toti, sau macar majoritatea, se straduiesc sa faca tot ce pot mai bine, mi-e si mai greu sa accept. Sau sa acopar! asa ca am luat masuri. Si aleg sa nu ma simt responsabila pt actiunile unuia care alege sa-si inmoaie creierii in bautura! Probabil ca pt unii sunt prea dura, mult prea putin important pt mine lucrul asta! dar sunt cateva principii pe care nu vreau sa le incalc.
Cateva drumuri lungi si obositoare. Prieteni noi si momente deosebite, pt ca ''nimic nu e intamplator!''. Shopping, cafea cu fetele, paste cu gorgonzola la ore tarzii. Si nopti nedormite. Multe. Si mult, mult ras.
Si fetele faine de acasa!
Si Ladybug la o bataie de aripi departare inainte de a-si lua zborul! si nu pot sa vorbesc despre asta, nu pot sa ii spun ca deja mi-e dor de ea! nu pot sa ii spun ca o sa fiu ......fara ea acolo! nu pot sa ii spun ca ocolesc subiectul plecarii cat pot, pt ca as da drumul la lacrimi!...................... ramane Rontzi!..ramane Rontzi?
Si un Ubi acasa, cel mai bun si cel mai dragalos! al meu!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Si un nou dintisor, la un bebe rasfatat! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2 comentarii:

  1. Ce saptamana! Plina, nu gluma :) Sper ca sunteti bine!

    Cati dintisori avem acuma. Emilia are 6 si se chinuie sa ii mai creasca 2, dar cine stie cand se ivesc :) Va pupam si va imbratisam cu drag!

    RăspundețiȘtergere