duminică, 4 ianuarie 2015

Here we go again

Gata vacanta, incep si eu munca. Nu e cea mai fericita treaba, dar sa fiu sincera nu e nici cea mai urata :) O sa imi lipseasca diminetile tarzii, caldura patului, orele cu bebelul si Ubi...o sa imi lipseasca orele cu baietii mei! pt asta am o oarecare stare de melancolie, nu vreau sa ma cufund prea mult, pt ca tot noua ne-ar fi greu sa ne mai tinem echilibrul.
Mi-am dat seama, odata cu marea schimbare de anul trecut, ca nu ma mai simt bine in hainele femeii de cariera. Anul trecut am simtit asta fara nici o indoiala, dar banuiam ceva inca de pe vremea cand de-abia intoarsa din concediul maternal am primit  ''marea'' promovare. Atunci, cand nu m-am bucurat deloc am simtit ca fara dubiu, fericirea mea e in alta parte.
Nu le blamez pe cele care vor sa fuga la primul birou doar ca sa scape de copiii de acasa, dar nu ma inscriu nici in randul mamelor care le ironizeaza pe cele ce sunt nevoite sa munceasca!
De fapt pornisem de la o alta idee: gata cu vacanta.
Si voiam sa spun ca a fost o vacanta superba, ca nimic din ce m-am temut nu s-a intamplat, ci dimpotriva am avut bucurii neasteptate! a fost super cu sisterul aici, la cat de perfectionista sunt inca, era loc si de mai bine, dar ne-om revansa noi :)
Insa, cel mai important: vacanta super, le programam deja pe urmatoarele, si chiar de nu or fi in locatii exotice, or sa fie superbe! pt ca atunci cand nu sunt compromisuri e bun si e frumos!
Nu o sa ma miorlai ca a fost prea bine, pt ca stiu ca o sa fac totul ca sa mai fie! si nici nu o sa spun ca astept cu nerabdare, pt ca nu vreau sa sar peste timpul ''dintre''.
Pana la urma, asa e implinesc visele!


6 comentarii: