vineri, 18 decembrie 2015

Sentimentul de vacanta

E un amestec de bucurie, recunostinta, melancolie, mirare, acceptare a unei realitati fara sanse de schimbare, si......dor de casa! Mi-e dor de linistea, calmul si relaxarea de acasa! Si spun asta mai mult in gand, nu vreau sa ii supar pe ai nostri dragi, ce ne-au asteptat cu inima deschisa..
Plimbarea de ieri ne-a aratat cat de anapoda poate ajunge totul acolo unde o valoare morala nu e pretuita. O lume in care normalul e condiderat rusinos, in care bun-simtul e vazut ca semn de slabiciune, o lume in care puterea si banul e doar galagie ostentativa. De ce tb sa fuga pietonii pe trecerea de pietoni doar ca un timpit se grabeste undeva? De ce unul ca Liviu Mihaiu, autorul acelei "glume inteligente" poate sa spuna pe Fb ca ar deschide focul intro gradinita de copii?oricum o dai baiete, sunt glume sinistre si de prost gust in orice societate civilizata! Si turma de destepti care ii dau "like" acestui monstru de inteligenta si umor fin......
De ce chilotaielile sunt la tv la ore de maxima audienta? De ce sunt difuzate? De ce se uita lumea? De ce in magazine totul tb sa fie "soc" si "incredibil"?? O reducere de 90 de bani e oferta soc?!?!? da....e soc asa o reducere, pt ca in alta parte reducerea e cu adevarat substantiala!
De ce e rau sa fii normal?de ce tb gaini pestrite pe post pe palarii, de ce tb sa sochezi ca sa te simti important?
Niste unii traiesc dupa alte principii, si au o viata normala, cu bucurii si impliniri. De ce nu le urmati exemplul lor?vorbim cu totii de schimbare, dar pt asta tb sa fie toti dispusi sa dea jos ochelarii de cal.
INSECURITIES ARE LOUD, ALWAYS!
Si pt asta, mi-e dor de acasa!

2 comentarii:

  1. He, he, sa inteleg ca ai venit in tara? Pe toate cele de mai sus nu le mai suport nici eu, motiv pentru care prefer sa le resping, sa nu vad, pana la urma tot noi, astia normali, suferim si ne framantam, restul traiesc bine merci. Bucura-te de familie si lasa-i pe ceilalti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap, am venit mai mult pt prieteni si pt familie, pt amintirile pe care juniorul o sa le aiba, vacantele copilariei inseamna bunici si rasfat. :)
    Cu restul....sunt zen deja, a fost mare socul in primele zile!..

    RăspundețiȘtergere