marți, 27 august 2013

About the truth

 
Am dezvoltat in ultimul timp o reactie adversa la minciuni: mi se face greata, de parca totul da sa-mi iasa pe gat intr-o clipita! nu le suport, le urasc, imi  pierd instantaneu orice urma de respect fata de cei care recurg la minciuni. Ma abtin cu greu sa nu dau drumul valului de cuvinte ce-mi vin la gura, doar pt ca am promis ca o sa fiu un om bun. Mi-am pierdut speranta ca mincinosii se vor schimba vreodata, asa ca fie ii ignor, fie ii inlatur definitiv, ca pe o poama stricata si mucegaita.
"Na mama, acum esti mandra de mine? am ajuns fb si fara facultate!
Sa fie o lectie pt M& Co! cum am ajuns noi si fara facultate!"
Astea-s replicile unor frustrate, care se incadreaza perfect in genul de oameni "cu sau fara BAC semintele tot gustul ala are!". Fete ce au ajuns acum "sa aiba" si evident sa puna etichete pe altii! ce conteaza ca posteaza poze cu comentarii analfabete, ce conteaza ca vaginul le-a adus acolo unde sunt? in lumea asta ele au reusit si fara scoala! si fac bravada cu asta!!!
Prima reactie a fost sa le zic una din fundul curtii! dar nu....sarcasmul o sa ma delecteze!
P.S: Povestea va continua, doar pt ca asa cum spuneam, nu pot sa inghit minciuna!

5 comentarii:

  1. Mona...mai bine ignori. E OK, mai răbufnești așa, când și când, că e omenește să te revolți, dar e bine să ignori, cât de mult ți-ar sta în gât astfel de exemple.
    Fii om bun in continuare! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am abtinut, ca naaa promisiune e promisiune, dar sarcasmul tot il pastrez, mcar putin :)

      Ștergere
  2. Mona, la fel ca Elly zic si eu .....IGNORE. Talk to the hand!

    Scrie pe blog (cum am facut si eu cand cineva sau ceva mi s-a parut imposibil), dar pe acele persoane lasa-le in prostia lor. Stii doar ca Einstein, saracul, nu stia care dintre prostie sau Univers este infinit/a ....Nu te poti pune cu cei cu mintea odihnita, astfel ca mai bine sa-i lasi sa-si duca viata in habitatul lor, inconjurati de cei de-o seama.

    Vor sa te jigneasca?! Bine ... Pe ei/ele ii doare mai tare indiferenta decat un raspuns pe masura. Si sa nu te mai mire nimica, oricum cat traim tot ajungem sa ne miran, oricate grozavii am vazut la viata noastra.

    Pupici si bucura-te de familia ta cea frumoasa, de sotul tau si de bebe strumf, de prieteni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, scuze, incep sa nu ma mai pot stapani si sa scriu numai comentarii mai lungi decat postarea in sine, dar intelegi tu ;)

      Ștergere
    2. Draga mea, ieri cand am aflat, eram tare suparata, ca sa nu zic mai mult! dar cum noaptea e sfetnic bun, azi am ganduri mai domoale, asa ca am trecut pe meniul "ignore" cum zici tu :)
      Dar foarte multumesc pt ganduri si grija! pup!!!!!! :)
      Comentariile sunt binevenie, mi-s dragi! :)

      Ștergere