duminică, 11 august 2013

Nothing too much

 
 
 

10 comentarii:

  1. Trebuia să pui și marea/muntele (adică excursii)! Sau poate te gândeai să publici ceva care nu costă mult... ;D
    Mi-ai făcut poftă cu tortul! Lasă că pe 15 fac și eu 2 prăjituri! O să mă satur, în timp ce tu o să vezi doar pozele! sic!sic! ;)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt doar dorinte "la minut":)
    Pe 15?;)noi pe 20!si o sa fie tort de ciocolata! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu fac pe 15 din cauză că se termină postul și e Adormirea Maicii Domnului. O să fie prăjitura cu foaie de bezea și prăjitură kinder pingui. Dar tu? A cui e ziua? :D Dacă vrei ceva fffff gustos încearcă tortul egiptean. Este, sincer, destul de dificil (mai ales de desprins și făcut bucățele caramelul), dar merittă!

      Ștergere
    2. Noi sarbatorim 2 ani de la casatorie! si o sa comand tort! am doua maini stangi and e vorba de dulciuri!
      Tu insa pari un masterchef!:) m-am uitat pe net la prajiturile enumerate de tine si nu ma imaginez facand asa! nu pot si pace! :)
      P.S: de fiecare data cnd intru pe blogul tau mi se blocheaza laptopul! probabil ai prea multe postari pe pagina, si pana se incarca toate...

      Ștergere
    3. Te cerd! Mai ales cu un bebe mic... La mulți ani! Sper să te văd scriind ca impliniți 20 de ani (sau mai mult) de la căsătorie!
      Ei... azi ma făcut-o pe prima, dar s-au rupt foile (una am desprins-o pe bucățele... :D). A ieșit bine în final. Voi posta zilele astea.
      Încearcă să dai câte o singură postare, poate așa merge... eu știu ce să zic?! Nu s-a mai întâmplat. Sau cel puțin nu am aflat :)). Bine ca mi-ai spus. Eu nu puteam posta comentarii pe un blog, pt ca dădea eroare. Chiar nu știu...

      Ștergere
    4. hai ca am reusit! astept pozele cu deliciile tale! :)

      Ștergere
  3. Iau tort si inghetata de cacao :)
    Tortul e atat de negru ca nu poate fi decat delicios :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos... Așa visam eu la diminețile mele: cu o măsuță pe care sa-mi țin laptopul! Și să îmi iau micul dejun în pat.... Asta am văzut în filme și desene, la tv!:))

    RăspundețiȘtergere