marți, 31 mai 2011

Trust

Intamplari diferite, dar toate au in comun cam acelasi lucru..lipsa, increderii, fie ca e vorba de increderea in oameni, fie ca e vorba de credinta in Dumnezeu.
 Chiar ma gandisem sa fac postari diferite, pt fiecare caz in parte, ca sa nu le amestec..
Dar pana una alta, sa incep cu inceputul, ordine cronologica!
Vineri...petrecerea sefului, continuata cu o plimbare in noapte cu Rontzi (uuuuuuu ;p), sambata...eeeeee sambata! Inainte de toate, nu pot sa nu povestesc despre o "meteahna" a Dutzului: transforma o experienta neplacuta intr-una usor "traibila" punand ceva frumos in "acel" decor urat. Si uite asa, dupa o plimbare pe stradute, prin soarele nemernicios (=D ce biiiiine e prin soare! si cat l-am asteptat!!!), o tura prin magazine, o pereche de ochelari exact asa cum o voiam..(ce rasfat! ;p)...Well, dupa o dupa-amaiza perfecta, numai ce vad ca ne indreptam catre Poiana! uimita si mirata, dar si cu nerabdare cat cuprinde! :) urcam drumul, masina zumzaie frumos, eu poze ca japonezul, cer senin. soare, padure verde..Iaca ajungem in Poiana! tot raul uitat, pt ca prezentul nostru, dupa toti norii alungati, este real, este frumos, nu e spoit ca sa dea bine, nu este o umbrela mare si colorata menita sa ascunda tot gunoiul! Puiul meu e atat de bun incat ii pune pe altii pe primul loc, si se simte dator sa faca oricui pe plac! asta e o calitate in cea mai mare parte a timpului, dar sunt momente cand bunul-simt al altora ar trebui sa primeze inaintea "nevoii"...Evident, pt cei cu bun-simt! dar, de cele mai multe ori, vrand-nevrand, dai de oameni pt care dorinta "proprie si personala" e deasupra oricui! Si te uiti la ei, oameni de plastic, frumos colorati, inconjurati de obiecte frumos colorate, intr-o lume de plastic frumos colorata, plini de cuvinte de plastic, frumos colorate..si atat! minciuna ii chinuie, ii deprima, dar "nu spune asta, n-o arata! cum? sa vada lumea ca nu suntem perfecti??!" As vrea sa-i scutur bine, sa le vina mintea la cap, sa-i fac sa recunoasca faptul ca mintindu-se pe sine, zi de zi, nu fac decat sa sporeasca gunoiul, si la un moment dat totul se va napusti peste ei! si stiu sigur ca sunt constienti de dualitatea atitudinii lor, pt ca sunt momente in care ei se revolta in fatza realitatii lor, dar renunta usor la o posibila analiza, doar pt nu se simt in stare sa faca fatza deznodamantului! gata! am pierdut destul timp vorbind despre ei! principalul e ca a fost perfect in Poiana, frumos, curat, o VACANTA instant! add some green tea, lay down in grass, loot at the sky..peeerrrrrfect! :)
Apoi fuga repede catre casa,ceva cumparaturi, finala campionilor, bere buna buna..doar noi doi, in lumea noastra! perrrrfect! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu