duminică, 20 mai 2012

Bedtime

 
 
 
 
best place to dream!

6 comentarii:

  1. Mona...m-am tot uitat pe blog. Nu ai un blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu vreau sa crezi ca doresc sa fac ordine la tine pe blog, adica in "casuta" ta. Dar observasem ceva. Azi (ieri, adica). Ca o lista de etichete este (desi e f. lunga si mai degraba pe ea ar trebui sa o "cenzurezi" sau s-o elimini. Sau sa o faci sub forma de asa-zis "nor", caci ar ocupa spatiu mult mai putin. Si tot azi am vazut ca o lista de bloguri, 2-3-10 cate or fi fost ele, nu era. Arhiva ar fi nevoie sa fie mai vizibila, adica mai sus urcata. Poate schimbi si ordinea aceasta. Caci, ca cititor ma refer, nu eu neaparat, e greu sa merg in josul paginii, prea in josul ei, sa caut articolele noi :)
      Cand am facut blogul am primit niste sfaturi de la cei mai vechi. De unele am tinut cont si a fost bine. De atunci s-a terminat si cu sfaturile :)
      De exemplu, cand am facut blogul, aveam litere albe pe fond negru. Era greu de citit. Cine mi-a sugerat sa schimb fondul a avut dreptate. Am mai tinut cateva zile fondul acela si apoi am incercat altul. De care, din nou, de data asta nici eu n-am fost multumita. Am schimbat multe in prima luna (culori dupa culori, fonduri, setari, liste, fonturi...de toate. Dar de atunci, n-am mai schimbat.
      Sper ca nu am plictisit. Am scris atat de mult... Imi cer scuze :)
      Noapte buna sa ai...sa aveti :)

      Ștergere
    2. :)))
      Dar cum sa-ti cer scuze?? de vreme ce am cerut sfaturi! nu pot decat sa-ti multumesc pt idei! :) mai ramane indemanarea mea (sau mai degraa lipsa ei!) sa-si spuna cuvantul in aplicarea sfaturilor! :)
      si eu faceam tot felul de experimente la inceput! cam ca atunci cand, copil fiind, incercam toate creioanele colorate dintr-o noua cutie de-abia primita!
      o sa incerc smecheria cu norisorul, si daca nu-mi iese, strig dupa ajutor! :)

      Ștergere
    3. E cu mult, mult mai bine :)
      O singura chestie: Muta "pachetul de etichete" unde este "Despre mine"...adica sa le schimbi intre ele locurile. Si cred ca va fi chiar bine.(apropos, e bine ca le-ai grupat asa, caci ocupa mult mai putin spatiu...desi, eu la mine nu le-am pus, nu prea le vad rostul, dar asta e parerea mea si o aplic la mine, nu sugerez nimic). Acum, cand ma uit, vad arhiva destul de la indemana, ceea ce e OK.
      Mona, norul de etichete e forma aceea in care nu mai apare de cate ori se gaseste fiecare cuvant sau expresie, dar nu stiu sigur daca pe Blogger-ul nostru functioneaza...o sa cercetez :) Si te anunt :)
      Daca mai doresti sa intrebi ceva...strigi :)
      O zi faina sa ai!

      Ștergere