luni, 28 mai 2012

Faci limonada!

Am pierdut sirul zilelor de ploaie! parca e prea multa! si nu-mi amintesc altceva din primavara asta, doar ploaie si goana dupa copacii infloriti! cred ca ultimele zapusheli le-am simtit in vacanta din Bucovina, si aia a fost la inceputul lunii!
Am mormait eu in barba intruna, ca nu mai apucam sa tzopaim pe afara, ca nu mai apuc sa port fustite si imediat vine toamna..ohooo..pot sa mormai vreo ora, fara sa ma repet, din repertoriul asta!
Si vine Ubi cu solutia: sa jucam volei......in casa....cu baloane!!!!! :))))
cat de superb a fost! haioshenia a fost in toata splendoarea ei! nu mai apucam sa respir de atatea hohote de ras! totul a fost atacat de balon: stelutele ce atarna din tavan, televizorul, mobila...pffff..nimic nu a scapat! :))
si toate acestea s-au petrecut cu paucii de casa din dotare: ursuleti de plush, ditamai animalele, cu 4 labute! :)) radeam amandoi cand ma avantam cu toate picioarele (doua ale mele, plus 4 de la ursi) si cu toate mainile (doua ale mele si 4 de la ursi) dupa balon! plus alunecushul de pe parchet! :) cu ocazia asta am dat si luciu! :))))
mmdaaaa...we had fun, even in a rainy day! :)

4 comentarii:

  1. E frumos ca ai avut cu cine juca volei :))
    Daca n-ai...trebuie sa te apuci de lustruit parchetul la modul serios si nu mai pare amuzant ;) :))
    Nu te mai gandi atata la ploaie! Si la mine ploua chiar acum si nici n-o mai bag in seama. Alte probleme sunt mai grave, mai importante decat ploaia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mi-ar sari capul de pe umeri daca m-as gandi continuu la probleme..Ne trebuie putin curaj si putina..nebunie ca sa copilarim din nou, dar asta ne ajuta in dobandirea echilibrului de care ziceai un alt comentariu..Din pacate sunt puuuutin meteo-sensibila (desi citisem undeva ca de fapt nu exista acest concept, ci e doar capacitatea noastra de a ne adapta la conditii diferita..)asa ca mai bomban dupa soare..:)

      Ștergere
  2. Cred ca v'ati distrat serios;))...dar...cine a castigat?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai judecand dupa vanataile aparute pe maini si pe la picioare...noi nu! nici peretii nu au scapat! :) pana si luminitele de pe tavan au cazut!:))
    intre timp am remediat situatia! de doua zile, de cand ne-a ocolit ploaia, am iesit sa distrugem cartierul! :)))

    RăspundețiȘtergere