marți, 22 mai 2012

Lazy+Rain


me! yes sir! that's me!

 
frumusetea dintr-o zi ploioasa!
de putinel timp ne straduim sa tzopaim pe afara cel putin o ora in fiecare zi! chiar incepem (ubi evident) sa dezvoltam o relatie de prietenie cu catzelul pe al carui teritoriu ne desfasuram!
ei bine, azi trebuia sa mergem dupa rezultatele analizelor. noi ne-am dus, ei nu au fost gata si ne-au mai amanat cu doua zile! si as avea acum cate ceva de completat dar incerc sa fiu zen....
ne-am grabit spre casa, ne-am echipat pt joaca si fuuuuga! am profitat de fiecare minutel pana la venirea ploii si la un moment dat chiar am provocat-o continuand sa ne plimbam pana cand ne-am trezit ca iutim pashii catre casa :)
si asta mi aduce aminte ca am uitat sa trec in jurnal aventura din weekend: ne-a mancat undeva si din curiozitate si nevoie de a evita monotonia "ne-am plimbat" printr-o cariera abandonata ce multi-multi ani. Acum e o jungla acolo, vegetatie de tot felul..e o oaza frumoasa in mijlocul "muntelui"! foarte frumos repet! insa...plouase o saptamana intreaga inainte, pamantul, pietrele, iarba...totul ca pe partie! de-abia ne tineam pe picioare! am facut ceea ce nu trebuia sa facem dar in acel moment era singura solutie..asa ca am rupt-o la fuga la vale, mai mult alunecand si zburand! cu tzipetele de rigoare! :) ne-am tras sufletul cand am terminat coborarea, am tremurat nitel la Ubi in brate dar mi-a trecut totul cu pupicii de rigoare! :) am ajuns acasa noroiosi dar cu zambaetul pe fatza! great time! :)

2 comentarii:

  1. :))
    Incerc sa mi te imaginez plina de pamant umed sau chiar namol ;)
    Eu, sincer, cam urasc sa merg prin zone atat de umede. Am si-n propria gradina asa ceva, pot intra acum in pamant pana la glezne :))
    Dar daca pana la urma v-ati amuzat totul e bine!
    O zi frumoasa sa aveti si azi!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Nu facem des chestii de genul...Sau macar incercam sa fim cat mai rationali posibil, dar nu ne prea iese!...adevarul e ca nu ne prea cenzuram impulsurile! :))))

    RăspundețiȘtergere