marți, 17 ianuarie 2017

Merry...return to normal!

Dupa atata Merry Christmas,sau Merry Holidays pt cei care vor sa fie political correct...iaca de ce nu si Merry return to normal?
Biserica din centru a afisat un mesaj luminos(la propriu si la figurat) pt "dupa sarbatori": buna vointa nu tb sa fie in inima ta doar de Craciun, ci e o stare 24/7!

Dupa un weekend plin ce a trecut repede, ziua de luni a fost una de..vaicareli. Indiferent de natie sau religie, Blue Monday ne-a palit in toata splendoarea ei. Exact la ultima sedinta cuiva i s-a facut mila de noi si ne-a zis "stati asa, e doar o iluzie, pt ca e Blue Monday!". Ne-a spus omul de toate statisticile, rezolutiile pe care realizezi ca nici anul asta nu o sa le faci, plus refacerea de dupa cheltuielile vacantei, si cum fara sa vrei te paleste amocul.

M-am simtit brusc mai bine auzind ca exista o explicatie logica pt asta, unii au ramas sa dezbata cand o coincidenta nu mai e coincidenta asta daca evident exista notiunea de coincidenta. Hipsterii astia nu au pace, da deloc :)

Parca nici ploaia pana la masina nu a mai fost asa de rece si nici traficul greoi nu a mai fost nesuferit. Nici jucariile de Lego nu mai intepau atat de tare in talpa, nici masinutele ce zburau de pe pista nu mai erau asa de dureroase la ciocnire, nici cafeaua varsata in rucsacul de laptop nu a facut stricaciuni prea mari.....Acum cand stiam ca exista o explicatie, totul parea mai usor!

Dar tot zic..bine ca e doar una pe an!

6 comentarii: