duminică, 30 iunie 2013

Fumuri...fara hamace

Tigarile subtiri si Norah Jones imi amintesc de luna petrecuta de una singura in Budapesta. Sentimentul ce-mi predomina amintirile e gustul dulce-amar al acelor tigari. Stateam cocotata pe pervazul camerei de hotel, pachetul de tigari langa mine, cana de cafea, paharul de suc de piersici si briosele cu dulceata de piersici. Si Norah Jones in urechi. Mi-era dor de casa, dor de Ubi, dar eram bucuroasa ca traiesc acea experienta. Un oras mare, in care nu ai cum sa te ratacesti, nu ai cum sa te plictisesti, prieteni noi si peste toate dragostea si dorul de Ubi! it was sooo good! :>
Zilele trecute am auzit ca vor sa interzica comercializarea acestor tigari pt ca indeamna adolescentii sa fumeze!...Da, tigarile nu sunt bune, te otravesc daca ajungi sa depinzi de ele, dar nu cred ca obligativitatea asta ii va face pe oameni sa renunte la fumat, cine vrea sa fumeze ca sa fie in ton cu lumea va fuma oricum! poate ar trebui insistat mai mult pe educarea adolescentilor in aceasta privinta! cu forta nu se face poate bine vreodata!
P.S. Eu m-am lasat de fumat intre timp, pt ca asa am simtit ca e bine, pt ca m-a rugat Ubi, pt ca nu vreau sa depind de ceva. Dar imi place sa cred ca am libertatea ca vreodata sa mai trag un fum de tigara subtire, cocotata pe un pervaz, daca asta mi-as mai dori vreodata.

2 comentarii:

  1. Si eu am fumat! M-am lasat de 4 ani, in noiembrie 5, dar uneori ma gandesc cu "nostalgie" si cred ca vreau sa zic ca tine in "ps"! pupici, asa e ca avem ambitie? :))))

    RăspundețiȘtergere