luni, 22 decembrie 2014

Ganduri

....dupa o plimbare de iarna.
Aveam obiceiul sa ne plimbam, neaparat la rpima ninsoare, si apoi seara de seara in toata vacanta de iarna.
Cutreieram strazile fara un scop anume, fara un timp anume, erau doar povestile noastre, fulgii, manusile si fularele, stalpii luminosi si zapada alba, peste tot! Eram inghetata dupa prima ora, dar nu intram in casa defel! Aerul de iarna, aerul Sarbatorilor ce se apropiau, luminitele orasului, casele decorate, zumzaiala orasului, toate ne faceau sa vrem sa stam afara :)
Dar peste toate, era promisiunea intoarcerii in cuibusorul cald! si asta era cea mai reconfortanta senzatie!
Acum nu avem zapezi, si nici nu miroase a iarna. Si nici nu ne mai plimbam fara tinta, cu orele, pt ca bebe se revolta :)) Sunt insa luminitele, si zumzaiala orasului, si casele decorate si promisiunea Sarbatorilor ce se apropie!
Dar cel mai frumos: e certitudinea intoarcerii la cuibusorul nostru! :)
Sunt tot mai constienta de minunea ce o traim zi de zi! Sa fii intro CASNICIE FARA MINCIUNA, FARA INTERESE ASCUNSE, FARA TEATRU IEFTIN SI DE NIMIC, FARA COMPROMISURI SI VISE DESARTE, E MARE LUCRU! Si ador asta, in fiecare secunda! :)

4 comentarii:

  1. Ai dreptate....... e mare lucru! :))
    Vreau zapada..... :(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar e un lucru mare, si ma bucur foarte tare pentru tine ca ai parte de aceasta bucurie si imi doresc sa ramaneti asa mereu, si stiu ca asa o si fie :) Nu conteaza ca nu e zapada, va aveti unul pe celalalt si amandoi il aveti pe bebe asa ca sarbatorile astea o sa fie la fel de furmoase, poate chiar si mai frumoase decat cele de pana acum :)

    RăspundețiȘtergere