marți, 12 martie 2013

From time to time

Totul a pornit de la pozele acestea:
 
De fapt a pornit de la un catel intalnit in plimbarea de ieri, catel ce semana cu acesta. Acesta e un caine din alt secol, pozele sunt facute acu vreo 7 ani, pe vremea cand eram tineri iubitei plimbareti (ca si acum ;p). Cainele din secolul trecut e de neuitat pt ca......mirosea urat! dar urat de tot! mai mult de atat nu ma puteam apropia de el! in timp ce facea poza Ubi nu intelegea de ce nu dragalesc animalu' ca de obicei, cu pupaturi si luat in brate! eu o tot dadeam cotita, ca sa nu ma auda catelul si sa ii ranesc sentimentele! dar Ubi insista cu intrebarile asa ca pana la urma am izbucnit: "nu-l pup pt ca MIROOOOOAAASEEE URAAAAT!!!!!!"
si asta a ramas o replica de referinta pt noi, folosita de fiecare data cand nasurile sufereau din diverse pricini!
Intorsi acasa de la plimbare, m-am pus pe cautat in dvd-urile cu poze si am dat peste catel! Am dat insa si peste altceva......uau, sa intru in detalii? pe scurt: am tunsoarea bob blonzit de vreo 2 ani si ceva! corect ar fi am avut! sdar asta povestesc mai incolo. Am facut bobul blond imediat dupa ce ne-am intors din luna de mierea, asta dupa ce 7 ani am avut parul luuung si negru! Socul a fost pt Ubi destul de mare cand am aparut de la salon cu podoaba redusa si deschisa la culoare! mi-a placut atat de mult schimbarea incat am adoptat frizura urmatorii ani! pana vinerea trecuta! cand s-a produs schimbarea schimbarii! din greseala insa! am stat cu vopseaua pe par mai mult decat trebuia, si asa ciocolatiul dorit s-a transformat in.....negru!!!! iaaaaaicsss! dupa atata munca sa ajung la blonziu! acum, asta e, imi place, Ubi s-a obisnuit cu noua fatza, bebe la fel dar mai intai m-a privit incruntat si cu buzele stranse si apoi si-a infipt degetzelele in suvitele mele! :)
Umbland insa prin pozele vechi, mi s-a facut o poooofta!!!!! pofta de asa ceva:
 
cam atat de lung era parul:
Asa ca...... ma bate gabdul! bruneta sunt deja, din nou! ce-ar fi sa las si parul lung? :)





4 comentarii:

  1. Iti sta tare bine cu parul lung, este tare frumos! Stii ca eu si acum am parul lung, ma rog, mai jos de umeri? Nu ma îndur sa ma tund scurt! Doar nu sunt barbat! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :) Acum sa vad in cat timp o sa creasca asa! :)

      Ștergere
  2. Interesanta patania ;) Eu zic ca-ti sta foarte bine cu par lung. Dar iti va lua cel putin 3/4 de an sa ajungi cu el lung...poate chiar un an :)

    RăspundețiȘtergere