marți, 19 martie 2013

Depanand

In lungile noastre nopti albe, pe care le-am transformat in lungi povesti si dialoguri( ;p) , ne imaginam cum or sa fie vacantele noastre. Si ne aminteam ce vacante frumoase am primit in ultimii ani. Locuri minunate in care nu visam ca o sa ajungem curand, ni s-au desfasurat in fatza ochilor si ne-am bucurat pe deplin de toate.
Intamplator am butonat azi tv-ul si am dat peste o emisiune legata de Florenta. Am revazut stradutele pe care colindam fara sa simtim oboseala, am vazut orasul cuprins de lumina, ne-am amintit senzatia de vacanta! :)
Si ne dorim sa-i aratam lui bebe mic cat mai multe minunatii! :)
Florenta in iarna

4 comentarii:

  1. Nu ne-ai mai povestit! A început cat de cat sa se potriveasca "agenda" sau tot confuza de nesomn este? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mona draga, nicio vacanta nu va mai fi ce-a fost. Nu veti mai avea timpul acela pentru voi. Ani de zile de acum inainte. Pare putin cam crud ce spun, dar asta e realitatea. Stiu de la sora mea... Pana sa-i arati lui bebe mic acele frumuseti si sa le si inteleaga...va mai curge multa apa prin rauri, fluvii si altele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-am gandit si noi la asta, dar vedem partea frumoasa: o sa vedem minunatiile acestea din nou cu el, doar cu alte trairi: bucuria de a vedea el asa ceva pt prima data! :) vacantele avute pana la bebe au fost minunate, dar acum o sa traim minunatia la alt nivel :)
      de-abia asteptam sa vina caldura si vremea frumoasa! :) sa vezi atunci! :)

      Ștergere