joi, 28 martie 2013

Which one?

Asta sau asta ? nu ma pot hotari! si vreau sa comand ca sa il primesc mai repede, ca sa scot mogaldelul la soare! :)
pareri va rog :)

5 comentarii:

  1. Cred ca depinde si de cum se asorteaza cat de cat cu ceea ce ai in garderoba. N-as sti sa-ti spun...oricum, nu inteleg cum functioneaza :) Decat vag, incerc sa-mi imaginez ...dar e cam greu :) Si incercand, ma gandesc de ce? Caruciorul ce are? De ce trebuie sa dai atatia bani pe chestia asta...Nu-i merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu ce sa incep? slingurile sunt foarte apreciate pt ca sunt usor de folosit, il am pe bebe tot timpul langa mine cand am trebusoare sau drumuri de facut, sunt comfortabile pt bebelusi, ei stand la pieptul mamei intr-o pozitie naturala, apropiata cu cea pe care o aveau in burtica. E bun si caruciorul, o sa-l folosesc cu siguranta, dar e tare dificil sa mergi la cumparaturi spre exemplu, sau prin alte locuri unde nu exista loc sau rampe pt carut. Am umblat saptamana asta pt acetele de indemnizatie si nu m-am putut folosi deloc de carucior. Nu-ti spun in mijloacele de transport in comun ce minunat e cu un carucior! asa, cu slingul, ma strecor usor peste tot. Caruciorul il folosim la plimbare, si acolo am siguranta maxima cu el!

      Ștergere
    2. Pai nu inteleg de ce trebuie sa chinui copilul plimbandu-l chiar peste tot...mai ales in mijloacele de transport in comun... Nu se stie ce virusi circula. Nu sunt alarmista dar nu stiu cat e de bine. Acum ma gandesc ca nu ai cu cine sa-l lasi...si atunci e de inteles. Eu inca n-am vazut pe nimeni cu asa ceva decat acum, ca m-am uitat pe net... Am vazut in schimb alte chestii, din acelea care tin copilul in fata, perfect in fata, care arata mult mai bine (ca eleganta), dupa parerea mea si sunt si mai comode si pentru tine si pentru copil. Dupa parerea mea. Sling-ul e de inspiratie africana banuiesc. Eu n-as lua, nu-mi place deloc aspectul. Cred ca te va durea coloana vertebrala chiar daca la inceput nu vei simti. Dupa parerea mea un gen de mic rucsac, acea manduca, e mai potivita si mai usor de folosit chiar si pentru tine. Am vazut multe sling-uri pe net si am citit acum pareri pro si contra. Unii sunt contra...ca si mine. Copilului nu-i va placea cand va fi cald si peste doua luni cel mult va fi. Sunt copii care nu-l suporta. Ia ceva de purtat, dar nu cred ca acest sling e solutia.
      Iti dau sfatul cu cea mai buna intentie. Desigur, alegi ce doresti :)
      Daca totusi alegi asa ceva, as vrea sa ne povestesti apoi cum il suporta copilul si cum il suporti si tu. Caci conteaza. :)

      Ștergere